Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

~~girls party ~~ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!
























































6 σχόλια:

  1. Έλα βρε Σέβα την ώρα του πάρτι έκανες τη δημοσίευσηηηηηηηη! Ξέρω γιατί. Ήθελες να καλέσεις κι εμάς, γι' αυτό!!!!!!!! Είναι πια μια δεσποινίς η Σταματούλα! Και τσαχπίνα σαν τη μαμά της και τη γιαγιά της. Να την χαίρεσαι! Λοιπόν στο ψητό τώρα. Εκείνη την φωτογραφία από το γάμο σου, κάνε μας ένα κοντινό πλάνο, όπως και τις μινιατουρίστες σου. Και ξέρεις, την άλλη φορά που θα θέλετε να βγάλετε φωτογραφίες, πηγαίνετε στην κουζίνα. Εγώ θα ήθελα ένα κομμάτι πίτσα. Βγάλε μου το ζαμπόν γιατί νηστεύω το κρέας! Ευχαριστώ. Ουφ! Τα είπα!!!Στην υγεία σου Σταματία, πάντα τέτοιες χαρές!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΙΔΕ ΤΟ ΒΙΟΝΙΚΟΟΟ ΣΟΥ ΜΑΤΙ ΠΑΛΙ ΧΕΧΕΕΕΕΕΕ ,,,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ,,ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΦΙΛΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μ'έκανες και ζήλεψα....μου θύμισες τα πάρτυ που μου έκανε η μαμά μου όταν ήμουν σαν τη Σταματία...ειδικά εκείνο των 12 δε θα το ξεχάσω ποτέ!!!! Γεια στα χεράκια σου, όλα φαίνονται πολύ λαχταριστά!!!!! Και τα κορίτσια πρέπει να το καταδιασκέδασαν, α ρε νιάτα!!!!!
    Εμείς πότε θα βρεθούμε να κάνουμε κανένα τέτοιο παρτάκι, εεε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε,ρε γλέντια!!!!Τι μου θύμισες ρε Σέβα τώρα!!!Λοιπόν, τα κοριτσίστικα πάρτυ έχουν άλλη χάρη.Να τη χαίρεσαι Σέβα μου να έχει υγεία ,να είναι καλοφωτισμένη και καλή επιτυχία και στην άλλη κοριτσάρα σου-μοντέλο!!!Που θα πάει θα κάνουμε και εμείς πάρτυ ,θα συναντηθούμε ,που θα πάει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σέβαααα τέλειο το πάρτι...τόσο παιδικό και ανέμελο όπωσ η παιδική ηλικία.Γέμισε το σπίτι χαρές γέλια και ψιχουλάκια φαντάζομαι. Ήταν ένα πάρτι με τα όλα του!!!!!!!!!.Και η τούρτα ..μουρλια!!!!!!.Ετσι γλυκιά να είναι και η ζωή της.Είναι κούκλα και καλό παιδί......το ίδιο και η μεγάλη...μην την παραπονέψω.Και του χρόνοοοουυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολύ ωραίο πάρτυ!!!!να την χαίρεσαι ναείναι γερή και υγιής πάντα στη ζωή της!!!!αλεξάνδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ..ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ..ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!