Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΠΑΚΙΑ...... ΜΟΙΡΑΖΩ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣΜΕΡΕΣ ........



Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου, οργανώσε ένα ολοκληρωμένο δίκτυο Δράσης «Μαζεύω καπάκια ,Μοιράζω χαμόγελα » για την συγκέντρωση πλαστικών πωμάτων, ώστε να αποκτηθούν αναπηρικά αμαξίδια.
Ο σκοπός της Δράσης  είναι ιερός καθώς πολλοί συμπολίτες μας, έχουν ανάγκη αναπηρικά αμαξίδια ,χωρίς να έχουν την δυνατότητα να τα αποκτήσουν.

Εδώ ερχόμαστε Εμείς και Εσείς, που ελπίζουμε με την συνεργασία μας, να δώσουμε μια ευκαιρία σ’ αυτούς τους ανθρώπους να αλλάξουν προς το καλύτερο την ποιότητα της ζωής τους.

Η Δράση δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα! 



(Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε, πολλοί από εμάς θέλουμε να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, αλλά δεν έχουμε την οικονομική ευχέρεια να το πραγματοποιήσουμε.

Με την συλλογή και την ανακύκλωση από καπάκια μπορούμε να το πετύχουμε χωρίς να επιβαρύνουμε οικονομικά κανένα.
Βοηθήστε και εσείς στην προσπάθεια μας!!!
Αντιγράψτε,διαδώστε,κοινοποιήστε την αφίσα μας.Εκτυπώστε και βάλτε την σε όσους περισσότερους χώρους μπορείτε .Βάλτε ένα απλό κουτί και ξεκινήστε την συλλογή .
Βοηθήστε να χαρίσουμε αμαξίδια και χαμόγελα !!!
Έχουμε ανάγκη από ανθρώπους σαν και εσάς)




Όσα Σχολεία, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, πολίτες, έμποροι, μεταφορείς κτλ της Ρόδου αλλά και οποιασδήποτε άλλης περιοχής επιθυμούν να συμμετάσχουν ενεργά στο μεγάλο αυτό εγχείρημα παρακαλούνται, να γράψουν στη σελίδα μας https://www.facebook.com/mazeuwkapakiamoirazwxamogela ή να επικοινωνήσουν με την ομάδα υποστήριξης της Δράσης στα τηλέφωνα που υπάρχουν στις πληροφορίες ή στο e-mail : ele5115@Yahoo.gr 
Χώρος συλλογής πωμάτων: 1) Κέντρο Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου Ανδρέας Παπανδρέου-Άγιοι Απόστολοι 2)Κέντρο Εθελοντών Νοσηλευτών του Ερυθρού Σταυρού στην οδό Παπαλουκά (κυλικείο Παλαιού Νοσοκομείου)



ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΣΧΟΛΕΙΟ 
Η ΑΦΙΣΣΑ ΕΚΤΥΠΩΘΗΚΕ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ  Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΠΑΚΙΩΝ  ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ....

ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΚΙΑΣΧΗΜΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ Ε;΄
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.....

ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ:





ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ .



8 σχόλια:

  1. Μπράβο σας Σέβα!!Πέρσι μαζέυαμε κι εμείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΕΒΑ ΜΟΥ.ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΙΜΗΤΕΑ!!!.ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΠΑΚΙΑ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ,ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΞΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΄΄ΑΧΡΗΣΤΟ΄΄,ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΚΠΛΑΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΛΩΝ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εμείς θα το κάνουμε! Μόνο πείτε μου αν ξέρετε, υπάρχει στη Θεσσαλονίκη Ομάδα που να δραστηριοποιείτε στο συγκεκριμένο θέμα για να τους τα δώσουμε; Αν όχι,πού αλλού υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ..ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ..ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!